prodáváme nemovitosti a obchodní společnosti

Prodej novostavby bytu 2kk, CP 59 m2, balkon, parkovací stání, Rosice u Brna

typ
Byt 2+kk
adresa
Rosice
druh vlastnictví
osobní
druh budovy
cihlová
celková plocha
59m2
patro
2
balkon
ano
sklep
ne
výtah
ne
poznámka
k bydlení i k podnikání!
Cena
4 590 000Kč

Popis:

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje novostavby bytu 2+kk s balkonem a parkovacím stáním, který se nachází v žádané lokalitě - Rosice.

Byt se nachází v uzavřeném areálu, ve kterém najdete veškerý komfort vč. mateřské školky, tělocvičny, hřiště a klidové zóny s grilem.

Byt je stavěn ve velmi vysokém standardu, zařizovací předměty jsou navrhovány bytovým architektem. Celková plocha bytu činí 59 m2 (zádveří 4 m2, chodba 6,3 m2, obývací pokoj 22,8 m2, ložnice 12,9 m2,  balkon 8 m2). Z obývacího pokoje bude vstup na prostorný balkon přes francouzské okno s krásným výhledem do širokého okolí. V pokojích budou na podlahách kvalitní plovoucí podlahy, v ostatních částech bytu bude dlažba (60 cm x 60 cm). Byt se nachází v 2.NP, a je orientován na východ.

Předpokládaný termín dostavby a předání je 31.12.2022. Průkaz energetické náročnosti - D.

Jedná se o  přestavbu a revitalizaci areálu bývalého nábytkářského učiliště v Rosicích v atraktivní lokalitě nad centrem města. Nabízíme Vám neopakovatelnou příležitost klidného a komfortního bydlení v poptávané lokalitě v blízkosti Brna.

Město Rosice se nachází v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji, 15 km západně od Brna.  Ve městě je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, zdravotní a rehabilitační středisko, obchody, supermarkety, spousta sportovního využití, atd.) Rychlé a časté vlakové a autobusové spojení s Brnem.
Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu a řeknu více informací.

Makléř, který Vám nemovitost rád předvede:

Telefon na RK: + 420 736 689 413